3 de maig del 2012

XELLA 3.-C.E. LA POBLA LLARGA 1

Derrota en Xella en una vesprada amb plutja i fret, en un camp sempre difiçil.
El Xella començà el partit esperant a La Pobla en el seu camp i La Pobla als 10' va tindre la primera ocasió de gol, per mig de Muñoz, pero el xut li va eixir fluix i el porter local el va parar.
Als 15' elXella es va adelatar al marcador. Va ser a la treta d'un corner quan un davanter local va rematar tot sol des de el segon pal, 1 a 0.
La Pobla va continuar amb la mateixa manera de jugar, i intentava arribar a la porteria contraria jugant el baló. Va traure diferents corners i faltes, pero no conseguia marcar, en canvi el Xella  va sorprendre a La Pobla i desde 40 metres, un migcampiste local, va realitzar un fort xut que va entrar dins la porteria, 2 a 0. La Pobla no va baixar els braços i apretava en el mig amb Miguel, Ricardo i Josep. Fran, Xesco i Pavia intentaven penetrar per banda, i Jose Enrique i Marc de centrals no es possaven nerviosos i jugaven el balò.
Va ser Juanjo el que en una jugada personal, es va desfer de dos contraris i dins l'àrea va ser derribat, penalt, que ell mateix va transformnar, i, 2 a 1. Descans.
La segona part va ser un monòleg de La Pobla. A l'únic davanter que deixava el Xella, Xesco es va encarregar de que no tocara el balò. Tinguerem centres per les dos bandes, tirs de fora l'àrea, faltes ... pero no marcavem. Ricard va entrar per Josep i mes tard Vicent per Marc, pasant Ricardo de central. En un altra jugada, Muñoz va agafar el balò en banda esquerra, i va fer un extraordinari xut que miraculosament per al Xella, es va estavellar el pal, i el rebuig el va agafar Jose Enrique i en compte de rematar de cap, va voler controlar i no va poder marcar. després d'aixó estava clar que no marcariem mes. Acabant-se el partit, de falta desde un lateral, el Xella va fer el 3 a 1.
També jugaren Moises i Rafa Garrigues, un altre Juvenil que ha jugat enguayn amb el primer equip, i van 8.
Aquesta setmana últim partit de lliga a casa. Esperem que La Pobla es despedeixca de l'afició amb una victòria.