5 de maig del 2012

INFANTIL C.E. LA POBLA LLARGA 1.-XATIVA 2.

Açò aplega a la fi. Últim partit de lliga del nostre infantil a casa davant el Xàtiva i derrota per 1 a 2. El partit començava amb un Xàtiva hipermotivat amb una intensitat digna d'un gran equip, acorralant al nostre infantil en el seu pròpi camp. Així arrivaba el primer gol dels visitant. La Pobla ho intentava però no tenia la intensitat necessaria per a competir, pareixia que La Pobla havia perdut la seua identitat i tenia por al contrari. Al minut 33 el Xàtiva feia el segon i l'àrbitre assenyalaba la fi de la primera part. Alguna cosa ha canviat després del descans en els nostres jugadors, ja que han eixit lluitant de tú a tú al contrari, tocant el baló (recuperant així la identitat de l'equip) i tenint ocasions de gol. El Xàtiva a males penes tenia el baló, sols l'allunyava de la seua àrea per por a perdre. Als 25 minuts Vicent a marcat el gol local i l'equip s'ha crescut més encara, tenint ocasions per a remontar el partit. Faltant 5 minuts l'àrbitre pitava un fora de joc inexistent quan Fran encarava tot sol al porter (cal dir que l'àrbitre ha estat molt bé durant el partit), un error sense importancia per al que es pretén en aquestes categories, que es que els xavals aprenguen el màxim possible. A la fi 1 - 2 per al Xàtiva que ha celebrat molt la victoria. Recordar que la setmana passada el infantil va guanyar al colider de la lliga (el Vallada) per 4 a 3, en un partit memorable. Hui han participat: Vicent M, Wictor, Javi, Pablo, Carlos, Nico, Héctor, Iker, Guillem, Vicent V., Fran i també Luigi. Enhorabona a tots per entregar-se al màxim davant les adversitats i front a un gran equip.