10 de maig del 2012

C.E. LA POBLA LLARGA 3.-L'ALCUDIA 2

Ùltim partit de La Pobla a casa que finalitza amb una victòria davant L'Alcudia per 3 a 2.

El resultat haguera pogut ser encandalos, pero la mala punteria dels davanters ( sobre tot Muñoz ) va fer que L'Alcudia tinguera opcions d'empatar fins els ultims minuts.
Juanjo Benavent tenia prou baixes i va aprofitar per a donar-li minuts a alguns jugadors amb els que ha comptat menys en la temporada.
Als 10', Xesco, que va jugar d'interior, es va internar dins l'àrea i com si fora un davanter , va creuar el baló a l'eixida del porter i 1 a 0. Pareixia que anava a ser un passeig, i les ocasions de gol no paraven de produir-se, però Muñoz no va tindre el seu dia. Als 15' L'Alcudia va fer un bon contraatac i el davanter per banda esquerra va entrar dins l'àrea local, i va fer el passe enrrere per a que un company marcara l'empat a 1.
La Pobla va continuar amb la mateixa dinàmica de joc, i a poc més Muñoz en un regal de la defensa visitant, es va quedar tot sol devant el porter i va fer el 2 a 1. Les ocasions es produien continuament, però l'obsesiò dels companys de Muñoz en donar-li els balons per a que marcara, es traduia en errades clars.
La segona part va ser molt pareguda a la primera. Josep va entrar per Ricardo al començar i va durar en el camp 10', per que en una perduda de balò d'un company, es va vore en la obligaciò de fer falta i al ser l'ùltim defensor l'arbitre li va traure la roja. En una nova jugada d'atac de la Pobla, Juanjo que havia entrat per Pavia, va agafar el balò en banda dreta i des de quasi la linea de fons va llançar un fort xut que es va colar dins la porteria, un golàs,.

Alberto abans havia Salvat l'empat en una gran parada al davanter de L'Alcudia que es va quedar tot sol amb ell, però li va traure el balò perfectamente. El 3 a 1 no va ser defenitiu i en un home menys La Pobla encar produia ocasions clares de gol, pero com haviem comentat abans, Muñoz que les va tindre de totes les maneres, no va estar acertat i altres vegades per mala sort , com en un xut que va pegar al pal. Acabant-se el partit L'alcudia va fer el segon gol, donant-li més emoció al final del partit.
Moises i Vicent, que jugarem per primera vegada de titulars, feren un gran partit.

La setmana que be, a casa del Lider, que es juga el pujar directament o jugar la promociò. Un partit molt bonic de jugar, i depen del resultat, el Villena pot ser el beneficiat.
La Pobla te que guanyar per a ser tercer de la classificaciò final. UNA MAGNIFICA CAMPANYA.