18 de maig del 2012

CANALENSE 2.-C.E. LA POBLA LLARGA 1.

Ùltim partit de La Pobla aquesta temporada que finalitza amb derrota.
Era el millor lloc per  acabar la temporada, en casa del Lider, el Canalense, que es jugava l'ascens directe i amb un camp ple de gent ( seguramente el partit que han jugat la majoria de jugadors amb mès pùblic ) i retransmitit per la tv local i per l'emisora de radio.
El calor va ser el protagonista del partit, pues feia mes de 35º. El Canalense va començar el partit intentant clavar a la Pobla dins del seu camp, però els jugadors  de Juanjo Benavent demostraven la seua qualitat i no es deixaren amedrentar en cap moment. Tota la primera part va ser de domini altern entre ambos equips, sense ocasions de gol clares, sols en els ultims 5 minuts, els locals per mig de faltes que pitava l'arbitre (pero que no eren) i que s'encarregava Alberto de desfer. Cap resenyar una jugada en la que Muñoz es va precipitar i va llantar fora.
L'empat no li valia al Canalense, i la segona part va eixir a pel partit i frút d'això als 3' en una jugada per banda dereta el balò va arribar a l'àrea i li va pegar a un defensa i Alberto no va poder fer res, 1 a 0. El gol i el calor va afectar als jugadors de La Pobla i a poc mes una jugada personal del davanter local va acabar en un gran xut que va originar el 2 a 0. Era una festa en Canals.
El mister va menejar la banqueta donant entrada a Jairo i La Pobla començà a tindre el balò. Tambe va entrar Vicent i més tard Moises. Poc a poc La Pobla arribava a les proximitats de l'àrea local i en una jugada que va acabar el balò en els peus de Muñoz, d'un xut sutil desde el borde de l'àrea va fer el 2 a 1, gol que el coloca en el podium de golejadors de la categoria. Eixe gol va ficar nerviosos al jugadors locals, pero no quedaba temps per a més, i el final va originar una gran alegria local.
Final a una explendida temporada. La Pobla es consolida com un dels millors equips de la categoria, i te que saber que el grup de gent que composa aquesta plantilla es molt jove, i de MAGNIFIQUES PERSONES dins i fora el camp. Hi ha que seguir lluitant per l'ascens.
Sort a tots i fins l'any que be.
Menciò especial per l'entrenador de La Pobla , Juanjo Benavent, que segons pareix deixa l'equip.