19 d’abril del 2012

C.E. LA POBLA LLARGA 3.-MURO D'ALCOY 1.

La Pobla va tornar al camí de la victòria, i es va imposar per 3 a 1 a un Muro que no li va perdre la cara al partit en cap moment.
L'alineació que va traure Juanjo Benavent era una mostra de que no volia sorpreses i no va donar descans a cap dels jugadors que tenia aptes per a jugar.
La Pobla va començar el partit un poc nerviós i àreixia que les dos derrotes consecutives havien afectat a l'equip, peruqe intentaven traure el baló controlat, però algunes errades en el passe donaven mostra de nerviosisme.
Però el futbol son gols, i als 15m un baló llarg que va pelear Simatero, es va fer amb ell i v'aconseguir disparar a gol, el porter no va poder bloquejar el baló i Muñoz desde la linea de gol va espentar el baló dins la porteria, 1 a 0. El Muro va continuar presionant dalt i va tindre una ocasió clara d'empatar en una pérduda de baló de La Pobla que el davanter visitant davant del porter va tirar fora. Poc a poc La Pobla anava imposant el seu joc, pero una errada de l'arbitre que va assenyalar penalt en una eixida del porter local, Alberto, que va tocar clarament baló, va acabar en el empat a 1 als 30m. Sense mes ocasions de gol arriarem al descans.
La segona part va començar amb un Muro presionant dalt i motiu d'això va tindre l'ocasiò mes clara de tot el partit, pero Jose Enrique va traure el baló de la linea de gol, després de que rematara un davanter del Muro, sol desde l'àrea menuda. L'entrada de Pavia i Dada va donar mes mordient a La Pobla. Dada promte va començar a fer combinacions en el mig. S'associava amb tots els que tenia prop com Ricardo i Miguel, pero amb Ricard ( va entrar per Simatero ) i sobre tot Muñoz també, i en una d'aquestes des de dins l'àrea, Dada va fer el 2 a 1 als 70m. El Muro no va baixar els bráços, pero La Poblz era superior i en una nova jugada d'atac, Muñoz davant el porter va fer el 3 a 1 definitiu. També havia entrat Moises per un lesionat Marc, demostrant el mister una vegada mes que conta amb la juventud ( la mitjana d¡edad de la banqueta era de 18 anys, amb dos juvenils ).
Nova victòria i a continuar guanyar, que encara que siguen remotes, pero hi han opcions matemàtiques.