27 d’abril del 2012

CARLET 3.-C.E. LA POBLA LLARGA 0.

Nova derrota de La Pobla davant d'un equip que lluita pel descens.
La Pobla no esta jugant aquestos partits com es mereixen, perque els equips que es juguen baixar , encara fiquen més ganes, i la diferència de joc no es tan gran com per a guanyar sense baixar de l'autobús.

El partit va ser fluíx i el Carlet que es jugaba molt, es va dedicar a esperar a La Pobla al seu camp, esperant alguna errada. En la porteria va debutar el juvenil Joel, que va tindre una bona actuació.

La primera part quasi no va haver ocasiò de gol. El Carlet intentava arrivar a porteria per mig de faltes i corners, que no dubtaven en tirar a gol. La Pobla tenia el baló pero no feia ocasions de gol, pues la posesió era dels defenses, que es pasaven el baló d'un costat a l'altre i quan passaven a camp rival el baló normalmente es perdia. L'única ocasió de gol la va protagonitzar Juanjo, que des de dins l'àrea va  xutar a gol i el baló li va pegar a un defensa i va eixir a corner. Sense mes anarem al descans amb la ilusió de que el fort vent que feia mos anava a favor en el segon temps.

Però la segona part va començar amb un error defensiu al traure el baló, i la davantera local es va aprofitar per a fer el 1 a 0 als 55'. Aleshores pareixia que La Pobla anava a camviar un poc el ritme, i Fran va fer dos canvis de joc que Muñoz quasi marca, i a poc mes va vidre la jugada clau del partit ( que quede clar que no perguerem per això) quan Juanjo va fer una jugada personal i davant del porter va xutar i el baló va pegar al pal, el rebot li va caure a Pavia que desde l'àrea menuda, sol, va tornar a xutar i el baló li va pegar a un defensa i no va entrar. Estaba clar que la Pobla no marcava. En eixes el Carlet va fer una contra que va agafar a la defensa despistada i el davanter tor sol davant de Joel va fer el 2 a 0. Un poc mes tard en un xut sense a penes perill, des de fora l'àrea, va arrivar el 3 a 0. La Pobla pareixia que volia que acabara el partit el mès prompte posible.

Queden tres partits per a canviar l'imatge i superar la puntucaciò de l'any passat. Que torne el futbol per favor.