21 d’abril del 2012

INFANTIL CARCAIXENT 1.-C.E. LA POBLA LLARGA 7.

Partit disputat a Carcaixent a les 9 del matí i on el resultat ha sigut favorable al nostre infantil per un contundent 1-7. La gran inexperiencia d'alguns jugadors del Carcaixent (es el 1er i 2on any que juguen a futbol) ha fet que els nostres jugadors gaudiren d'un partit plàcid i amb moltes ocasions. Al poc de començar el partit La Pobla ja guanyava per 0-2 amb gols de Iker i Héctor, però als 25 minuts el Carcaixent ha fet el gol en una jugada on els nostres han estat molt passius. Aquest 1-2 ha fet despertar als nostres que de seguida han fet el 1-3 abans del descans. En la segona part el Carcaixent ha baixat físicament i La Pobla ha sigut molt més superior, creant infinitats d'ocasions malbaratades per el porter local (sense dubte el millor del seu equip). Així i tot han arrivat els gols de Nico, Vicent i Fran. Al final 1-7 en un bon partit. L'alineació ha estat formada per Vicent M. (porter); Javi, Wictor, Pablo i Àlex (defensors); Héctor, Iker, Ricardo i Carlos (migcampistes); Vicent V. i Luigi (davanters). En la segona part han jugat també Nico, Guillem i Fran. Enhorabona a tots i a seguir disfrutant!